Yol Yardım

AAA'ya göre, 10 yaşında veya daha büyük bir arabanın yolun kenarına düşme olasılığı iki katından ve çekiciye ihtiyaç duyma olasılığı dört katından fazladır. Bu nedenle, özellikle eski bir arabanız varsa, yol yardımı planı akıllıca bir karar olabilir.

Ancak daha yeni arabalar, patlak lastikler, Pendik çekici bitmiş piller, anahtarlarınızı arabaya kilitlemek ve gazın bitmesi gibi sorunlara karşı bağışık değildir. Yol yardımı kapsamına sahip olmak, tekrar yola çıkmanıza ve masrafların bir kısmını size geri ödemenize yardımcı olabilir. Bir plan satın almadan önce, bilmeniz gereken birkaç şey var.

Yol yardımı kapsamı, arızalı veya devre dışı bırakılmış bir araçtan kaynaklanan masraflara yardımcı olmak ve bunları ödemek için tasarlanmıştır. Araç arızası yaşadığınızda, uygulama üzerinden veya yardım hattını arayarak yol yardım sağlayıcınızla iletişime geçebilirsiniz. Sevkiyat servisi daha sonra aracınızın arıza ihtiyaçları konusunda size Çoklu çekici yardımcı olması için birini gönderecektir.

Tipik olarak, yol yardımı kapsamı almanın dört yolu vardır:

Otomatik sigorta poliçenize ekleyin

Bir şirketten fayda olarak teminat alın

Yol yardımı olan bir otomobil kulübü üyeliği satın alın

Bir otomatik acil durum meydana geldiğinde kullanım başına ödeme yapın

Yol Yardımı Neleri Kapsar?

Her planın farklı avantajları, özellikleri ve sınırları olsa da, yol yardımı kapsamının zor durumda kaldığınızda size yardımcı olabileceği birkaç yol:

Arabanız bozuluyor ve onarıma ihtiyacı var

Bir onarım yerine çekiciye ihtiyacınız var

Arabanızın benzini biter

Arabanız tamir gerektiren patlak bir lastik alır

Anahtarlarınızı kaybedersiniz veya aracınızda kilitli kalırsınız ve bir çilingire ihtiyacınız olur.

Arabanızın aküsü bitiyor ve hızlı çalıştırmaya ihtiyacınız var

Çoğu politikanın hizmet ve geri ödeme sınırlamaları olduğunu unutmamak önemlidir. Örneğin, bir poliçe sadece arabanızı en yakın tamirhaneye çekmek için ödeme yapabilirken, diğerleri bir yılda yapabileceğiniz servis çağrılarının miktarını sınırlayabilir.

Leave a comment

Design a site like this with WordPress.com
Get started